Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productende uitrusting van rattenelisa

Aangepaste Ratteninsuline zoals Groeth-Factoren Bindende Proteïne 3 ELISA-Uitrusting 96 de Uitrusting van de Puttenigfbp3 Sandwich ELISA

China Shanghai Korain Biotech Co., Ltd certificaten
China Shanghai Korain Biotech Co., Ltd certificaten
Verstrekkend hoogte - probeert de perfecte de naverkoopdienst van kwaliteitsproducten、, en het best om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Tommy

Wij hebben vertrouwen in het werken met u om markt één uit te breiden meer jaar.

—— Lilis

Ik ben online Chatten Nu

Aangepaste Ratteninsuline zoals Groeth-Factoren Bindende Proteïne 3 ELISA-Uitrusting 96 de Uitrusting van de Puttenigfbp3 Sandwich ELISA

Customized Rat Insulin Like Groeth Factor Binding Protein 3 ELISA Kit 96 Wells IGFBP3 Sandwich ELISA Kit
Customized Rat Insulin Like Groeth Factor Binding Protein 3 ELISA Kit 96 Wells IGFBP3 Sandwich ELISA Kit

Grote Afbeelding :  Aangepaste Ratteninsuline zoals Groeth-Factoren Bindende Proteïne 3 ELISA-Uitrusting 96 de Uitrusting van de Puttenigfbp3 Sandwich ELISA

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: BT Lab
Certificering: CE, ISO9001:2005, MSDS
Modelnummer: Cat.No E1613Ra

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Verpakt met ijspak en storaxschuimpakket
Levertijd: 1-3 werkdagen, bulkorder binnen één week
Levering vermogen: Western union, T/T
Gedetailleerde productomschrijving
Op voorraad: Ja OEM: Aanvaardbaar
bulkorder: Ja merk: BT-Laboratorium
Monster: serum, plasma, urine, weefsel, de bovendrijvende substantie van de celcultuur Analyseprincipe: Sandwich
Hoog licht:

enzyme assay kits

,

immunoassay test kits

Aangepaste Ratteninsuline zoals Groeth-Factoren Bindende Proteïne 3 ELISA-Uitrusting 96 de Uitrusting van Elisa van de Puttenigfbp3 Sandwich

 

Cat.No E1613Ra

Standaardkrommewaaier: 2ng/ml - 600ng/ml

Gevoeligheid: 0.93ng/ml

Grootte: 96 putten

Opslag: Opsla de reagentia bij 2-8°C. Voor de opslag over van 6 maanden verwijs naar de vervaldatum houden het bij -20°C. vermijden herhaalde dooicycli. Als de individuele reagentia worden geopend adviseert men dat de uitrusting binnen 1 maand wordt gebruikt.

*This het product is slechts voor onderzoekgebruik, niet voor gebruik in diagnoseprocedures. Het is hoogst adviseert om deze instructie volledig v3o3or gebruik te lezen.

 

Bestemming

Deze sandwichuitrusting is voor de nauwkeurige kwantitatieve opsporing van Ratteninsuline zoals Groeth-Factoren Bindende die Proteïne 3 (ook als IGFBP3 wordt bekend) in serum, plasma, supernates van de celcultuur, cel lysates, weefselhomogenates.

 

Analyseprincipe

Deze uitrusting is een enzym-Verbonden Immunosorbent Analyse (ELISA). De plaat pre-coated met Rattenigfbp3 antilichaam. IGFBP3 stel in de steekproef voor wordt toegevoegd en bindt die aan antilichamen op de putten met een laag worden bedekt. En biotinylated toen Rattenigfbp3 Antilichaam wordt toegevoegd en bindt aan IGFBP3 in de steekproef. Dan wordt streptavidin-HRP toegevoegd en bindt aan het antilichaam van Biotinylated IGFBP3. Na incubatie wordt losgemaakte streptavidin-HRP gereinigd tijdens een wasstap. De substraatoplossing wordt dan toegevoegd en de kleur ontwikkelt zich in verhouding tot de hoeveelheid Rat IGFBP3. De reactie wordt geëindigd door toevoeging van zuurrijke eindeoplossing en de absorbering wordt gemeten bij 450 NM.

 

Verstrekte reagens

Componenten Hoeveelheid
Standaardoplossing (800ng/ml) 0.5ml x1
Pre-coated ELISA-Plaat 12 * 8 goed stroken x1
Standaardverdunner 3ml x1
Streptavidin-HRP 6ml x1
Eindeoplossing 6ml x1
Substraatoplossing A 6ml x1
Substraatoplossing B 6ml x1
Het Concentraat van de wasbuffer (30x) 20ml x1
Het Antilichaam van de Biotinylatedrat IGFBP3 1ml x1
Gebruikersinstructie 1
Plaatverzegelaar 2 pics
Ritssluitingszak 1 pic

 

Voorzorgsmaatregelen

 • Voorafgaand aan gebruik, zouden de uitrusting en de steekproef natuurlijk aan kamertemperatuur moeten worden verwarmd 30 minuten.
 • Deze instructie moet strikt in het experiment worden gevolgd.
 • Zodra het gewenste aantal stroken is verwijderd, verzegel onmiddellijk de zak opnieuw om te beschermen blijven van verslechtering. Behandel alle reagentia wanneer niet in gebruik.
 • Zorg het pipetting van orde en tarief van toevoeging van goed-aan-put ervoor wanneer het pipetting van reagentia.
 • Pipette uiteinden en de plaatverzegelaar zou ter beschikking schoon en beschikbaar moeten zijn om kruisbesmetting te vermijden.
 • Vermijd samen gebruikend de reagentia van verschillende partijen.
 • De substraatoplossing B is gevoelig voor licht, lange tijd blootstelt substraat geen oplossing B aan licht.
 • De eindeoplossing bevat zuur. Gelieve te dragen oog, hand en huidbescherming wanneer het gebruiken van dit materiaal. Vermijd contact van huid of slijmvliezen met uitrustingsreagens.
 • De uitrusting zou niet voorbij de vervaldatum moeten worden gebruikt.

 

Reagensvoorbereiding

Alle reagentia zouden aan kamertemperatuur v3o3or gebruik moeten worden gebracht.

De norm stelt 120μl van de norm (800ng/ml) met 120μl van standaardverdunner opnieuw samen om een standaard de voorraadoplossing van 400ng/ml te produceren. Sta de norm toe om voor 15 mins met zachte agitatie te zitten voorafgaand aan het maken van verdunningen. Bereid dubbele standaardpunten door het standaard1:2 van de voorraadoplossing (400ng/ml) met standaardverdunner voor in afleveringen te verdunnen om de oplossingen van 200ng/ml te veroorzaken, van 100ng/ml, van 50ng/ml en 25ng/ml-. De standaardverdunner dient als nul norm (0 ng/ml). Om het even welke resterende oplossing zou moeten bij -20℃ worden bevroren en binnen één maand worden gebruikt. De verdunning van standaard voorgestelde oplossingen is als volgt:

 

400ng/ml Standaardno.5 120μl originele Norm + de Standaardverdunner van 120μl
200ng/ml Standaardno.4 120μl norm Standaardverdunner van No.5 + van 120μl
100ng/ml Standaardno.3 120μl norm Standaardverdunner van No.4 + van 120μl
50ng/ml Standaardno.2 120μl norm Standaardverdunner van No.3 + van 120μl
25ng/ml Standaardno.1 120μl norm Standaardverdunner van No.2 + van 120μl

 

Standaardconcentratie Standaardno.5 Standaardno.4 Standaardno.3 Standaardno.2 Standaardno.1
800ng/ml 400ng/ml 200ng/ml 100ng/ml 50ng/ml 25ng/ml

 

Wasbuffer Verdunde 20ml van het Concentraat 30x van de Wasbuffer in gedeioniseerd of gedistilleerd water om 500 ml van 1x-Wasbuffer op te brengen. Als de kristallen zich in het concentraat hebben gevormd, heeft de mengeling zacht tot de kristallen volledig opgelost.

 

Analyseprocedure

1. Bereid alle reagentia, standaardoplossingen en steekproeven voor zoals geïnstrueerd. Breng alle reagentia v3o3or gebruik aan kamertemperatuur. De analyse wordt uitgevoerd bij kamertemperatuur.

2. Bepaal het aantal stroken voor de analyse worden vereist die. Neem de stroken in de kaders voor gebruik op. De ongebruikte stroken zouden bij 2-8°C. moeten worden opgeslagen.

3. Voeg 50μl-norm goed aan norm toe. Nota: Voeg goed geen antilichaam aan norm toe omdat de standaardoplossing biotinylated antilichaam bevat.

4. Voeg de steekproef aan steekproef putten van 40μl toe en toevoegen het antilichaam anti-IGFBP3 van 10μl aan steekproefputten, dan voeg dan 50μl streptavidin-HRP aan steekproefputten en standaardputten (niet lege controle goed) toe. Mengeling goed. Behandel de plaat met een verzegelaar. Broed 60 minuten bij 37°C. uit.

5. Verwijder de verzegelaar en was de plaat 5 keer met wasbuffer. Doorweek putten met minstens 0,35 ml-wasbuffer 30 seconden aan 1 minuut voor elke was. Voor geautomatiseerde was, zuig alle putten op en was 5 keer met wasbuffer, die putten met wasbuffer te vol doen. Bevlek de plaat op keukenrollen of ander absorberend materiaal.

6. Voeg 50μl-substraatoplossing A goed aan elk toe en voeg 50μl-dan substraatoplossing B goed aan elk toe. Broed plaat uit met een nieuwe verzegelaar 10 minuten bij 37°C die in dark wordt behandeld.

7. Voeg 50μl-Eindeoplossing goed aan elk toe, zal de blauwe kleur onmiddellijk veranderen in geel.

8. Bepaal de optische die dichtheid (OD waarde) van elk goed onmiddellijk gebruikend een microplatelezer aan 450 NM binnen 10 menueten na het toevoegen van de eindeoplossing wordt geplaatst.

 

Samenvatting

1. Bereid alle reagentia, steekproeven en normen voor.

2. Voeg steekproef en ELISA-reagens goed in elk toe. Broed 1 uur uit bij 37°C.

3. Was de plaat 5 keer.

4. Voeg substraatoplossing A en B. Incubate 10 minuten toe bij 37°C.

5. Voeg eindeoplossing toe en de kleur ontwikkelt zich.

6. Lees de OD waarde binnen 10 minuten.

 

Berekening van Resultaat

Construeer een standaardkromme door gemiddelde OD voor elke norm op de verticale (y) as tegen de concentratie op de horizontale (x) as in kaart te brengen en trek een beste geschikte kromme door de punten op de grafiek. Deze berekeningen kunnen het best met gecomputeriseerde kromme-passende software worden uitgevoerd en de beste geschikte lijn kan door regressieanalyse worden bepaald.

 

Referances

„GEEN spelen een rol in LPS-Veroorzaakte dalingen van het doorgeven van igf-I en igfbp-3 en hun genuitdrukking in de lever.“
Priego T., Ibanez DE Caceres I., Martin A.I., Villanua M.A., Lopez-Calderon A.
Am. J. Physiol. Endocrinol. Metab. 286: E50- 6(2004)

Contactgegevens
Shanghai Korain Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)