Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productende uitrusting van muiselisa

Muis die van de Beta's 1elisa van de de Groeifactor de Testuitrusting voor Onderzoekgebruik omzet

China Shanghai Korain Biotech Co., Ltd certificaten
China Shanghai Korain Biotech Co., Ltd certificaten
Verstrekkend hoogte - probeert de perfecte de naverkoopdienst van kwaliteitsproducten、, en het best om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Tommy

Wij hebben vertrouwen in het werken met u om markt één uit te breiden meer jaar.

—— Lilis

Ik ben online Chatten Nu

Muis die van de Beta's 1elisa van de de Groeifactor de Testuitrusting voor Onderzoekgebruik omzet

Mouse Transforming Growth Factor Beta 1 Elisa Test Kit for Research Use
Mouse Transforming Growth Factor Beta 1 Elisa Test Kit for Research Use

Grote Afbeelding :  Muis die van de Beta's 1elisa van de de Groeifactor de Testuitrusting voor Onderzoekgebruik omzet

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: BT Lab
Certificering: CE, ISO9001:2005, MSDS
Modelnummer: Cat.No E0660Mo

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Verpakt met ijspak en storaxschuimpakket
Levertijd: 1-3 werkdagen, bulkorder binnen één week
Betalingscondities: Western union, T/T
Levering vermogen: Op voorraad
Gedetailleerde productomschrijving
Doelproteïne: Het omzetten van de Groeifactor β1 Analysetijd: 2 uur
Monster: serum, plasma, urine, weefsel, de bovendrijvende substantie van de celcultuur testmethode: Sandwich
aangepaste: Beschikbaar levering: binnen 48 uur
Hoog licht:

rat elisa kit

,

enzyme immunoassay kit

Hoge specificiteit en precisiemuis die de Beta's 1elisa uitrusting 96 omzetten van de de Groeifactor putten

 

Cat.No E0660Mo

Standaardkrommewaaier: 5pg/ml - 2000pg/ml

Gevoeligheid: 2.48pg/ml

Grootte: 96 putten

Opslag: Opsla de reagentia bij 2-8°C. Voor de opslag over van 6 maanden verwijs naar de vervaldatum houden het bij -20°C. vermijden herhaalde dooicycli. Als de individuele reagentia worden geopend adviseert men dat de uitrusting binnen 1 maand wordt gebruikt.

* Dit product is slechts voor onderzoekgebruik, niet voor gebruik in diagnoseprocedures. Het is hoogst adviseert om deze instructie volledig v3o3or gebruik te lezen.

 

Bestemming

Deze sandwichuitrusting is voor de nauwkeurige kwantitatieve opsporing die van die Muis de Beta's 1 van de de Groeifactor (ook omzetten als tgf-B1 worden bekend) in serum, plasma, supernates van de celcultuur, cel lysates, weefselhomogenates.

 

Precisie
De intra-analyseprecisie (Precisie binnen een analyse) werd Drie steekproeven van bekende concentratie getest op één plaat om intra-analyseprecisie te beoordelen.
De inter-analyseprecisie (Precisie tussen analyses) werd Drie steekproeven van bekende concentratie getest in afzonderlijke analyses om inter-analyseprecisie te beoordelen.
Cv (%) = SD/mean x 100
Intra-analyse: Cv<8>
Inter-analyse: Cv<10>

 

Specimeninzameling
Het serum staat serum toe om 10-20 minuten bij kamertemperatuur te klonteren. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min 20 minuten.
Het plasma verzamelt plasma gebruikend EDTA of heparine als antistollingsmiddel. Centrifugeer steekproeven 15 minuten bij 2000-3000 t/min bij 2 - 8°C binnen 30 minuten na inzameling.
De urine verzamelt door steriele buis. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten. Wanneer het verzamelen van pleuroperitoneal vloeibare en cerebro-spinale vloeistof, te volgen gelieve de bovengenoemde procedures.
De Bovendrijvende substantie van de celcultuur verzamelt door steriele buizen wanneer het onderzoeken afscheidt componenten. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten. Verzamel zorgvuldig supernatants. Wanneer het onderzoeken van de componenten binnen de cel, gebruik PBS (pH 7.2-7.4) om celopschorting aan de celconcentratie van ongeveer 1 million/ml te verdunnen. Beschadig cellen door herhaalde freeze-thaw cycli om de binnencomponenten uit te laten. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten.
De weefsels van de weefselspoeling in PBS (pH 7,4) om bovenmatig bloed grondig te verwijderen en vóór homogenisatie te wegen. Hak weefsels fijn en homogeniseer hen in PBS (pH7.4) met een glashomogenisator op ijs. De dooi bij 2-8°C of de vorst bij -20°C. centrifugeert bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten.

 

Nota

  • De steekproefconcentraties zouden moeten worden voorspeld alvorens wordt gebruikt in de analyse. Als de steekproefconcentratie niet binnen de waaier van de standaardkromme is, moeten de gebruikers ons contacteren om de optimale steekproef voor hun bijzondere experimenten te bepalen.

  • Steekproeven die binnen 5 dagen zouden de moeten worden gebruikt bij Steekproeven moeten worden opgeslagen 2-8°C. zouden moeten zijn aliquoted of moeten bij -20°C binnen 1 maand of -80°C binnen 6 maanden worden opgeslagen. Vermijd de herhaalde cycli van de vorstdooi.

  • De steekproeven zouden aan kamertemperatuur moeten worden gebracht alvorens de analyse te beginnen.

  • Centrifugeer om steekproef v3o3or gebruik te verzamelen.

  • De steekproeven die NaN3 bevatten kunnen niet worden getest aangezien het de activiteit van Mierikswortelperoxidase (HRP) remt.

  • Verzamel zorgvuldig supernatants. Toen de sedimenten tijdens opslag voorkwamen, zou het centrifugeren opnieuw moeten worden uitgevoerd.

* De steekproef kan niet met deze uitrusting worden verdund. Ten gevolge van het materiaal dat wij hebben gebruikt om de uitrusting voor te bereiden, kan de interferentie van de steekproefmatrijs de specificiteit en de nauwkeurigheid van de analyse verkeerd indrukken.

 

Reagensvoorbereiding

Alle reagentia zouden aan kamertemperatuur v3o3or gebruik moeten worden gebracht.

De norm stelt 120μl van de norm (2400pg/ml) met 120μl van standaardverdunner opnieuw samen om een standaard de voorraadoplossing van 1200pg/ml te produceren. Sta de norm toe om voor 15 mins met zachte agitatie te zitten voorafgaand aan het maken van verdunningen. Bereid dubbele standaardpunten door het standaard1:2 van de voorraadoplossing (1200pg/ml) met standaardverdunner voor in afleveringen te verdunnen om de oplossingen van 600pg/ml te veroorzaken, van 300pg/ml, van 150pg/ml en 75pg/ml-. De standaardverdunner dient als nul norm (0 pg/ml). Om het even welke resterende oplossing zou moeten bij -20°C worden bevroren en binnen één maand worden gebruikt. De verdunning van standaard voorgestelde oplossingen is als volgt:

 

1200pg/ml Standaardno.5 120μl originele Norm + de Standaardverdunner van 120μl
600pg/ml Standaardno.4 120μl norm Standaardverdunner van No.5 + van 120μl
300pg/ml Standaardno.3 120μl norm Standaardverdunner van No.4 + van 120μl
150pg/ml Standaardno.2 120μl norm Standaardverdunner van No.3 + van 120μl
75pg/ml Standaardno.1 120μl norm Standaardverdunner van No.2 + van 120μl

 

Standaardconcentratie Standaardno.5 Standaardno.4 Standaardno.3 Standaardno.2 Standaardno.1
2400pg/ml 1200pg/ml 600pg/ml 300pg/ml 150pg/ml 75pg/ml

 

Wasbuffer Verdunde 20ml van het Concentraat 30x van de Wasbuffer in gedeioniseerd of gedistilleerd water om 500 ml van 1x-Wasbuffer op te brengen. Als de kristallen zich in het concentraat hebben gevormd, heeft de mengeling zacht tot de kristallen volledig opgelost.

 

Samenvatting

1. Bereid alle reagentia, steekproeven en normen voor.

2. Voeg steekproef en ELISA-reagens goed in elk toe. Broed 1 uur uit bij 37°C.

3. Was de plaat 5 keer.

4. Voeg substraatoplossing A en B. Incubate 10 minuten toe bij 37°C.

5. Voeg eindeoplossing toe en de kleur ontwikkelt zich.

6. Lees de OD waarde binnen 10 minuten.

 

Berekening van Resultaat

Construeer een standaardkromme door gemiddelde OD voor elke norm op de verticale (y) as tegen de concentratie op de horizontale (x) as in kaart te brengen en trek een beste geschikte kromme door de punten op de grafiek. Deze berekeningen kunnen het best met gecomputeriseerde kromme-passende software worden uitgevoerd en de beste geschikte lijn kan door regressieanalyse worden bepaald.

 

Verwijzingen

Foitzik K., Lindner G., Mueller-Roever S., Maurer M., Botchkareva N., Botchkarev V., Handjiski B., Metz M., Hibino T., Soma T., Dotto-G.P., Paus R.
FASEB J. 14:752 760(2000)

 

 

 

 

Contactgegevens
Shanghai Korain Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)