Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenRunderelisa-Uitrustingen

De groeihormoon/van GH Runderelisa Uitrustingen, de Testuitrusting van de Steekproefopsporing ELISA

China Shanghai Korain Biotech Co., Ltd certificaten
China Shanghai Korain Biotech Co., Ltd certificaten
Verstrekkend hoogte - probeert de perfecte de naverkoopdienst van kwaliteitsproducten、, en het best om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Tommy

Wij hebben vertrouwen in het werken met u om markt één uit te breiden meer jaar.

—— Lilis

Ik ben online Chatten Nu

De groeihormoon/van GH Runderelisa Uitrustingen, de Testuitrusting van de Steekproefopsporing ELISA

Growth Hormone / GH Bovine ELISA Kits , Sample Detection ELISA Test Kit
Growth Hormone / GH Bovine ELISA Kits , Sample Detection ELISA Test Kit

Grote Afbeelding :  De groeihormoon/van GH Runderelisa Uitrustingen, de Testuitrusting van de Steekproefopsporing ELISA

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: BT Lab
Certificering: CE, ISO9001:2005, MSDS
Modelnummer: Cat.No E0013Bo

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Verpakt met ijspak en storaxschuimpakket
Levertijd: 1-3 werkdagen, bulkorder binnen één week
Betalingscondities: Western union, T/T
Levering vermogen: Op voorraad
Gedetailleerde productomschrijving
Doelproteïne: de groeihormoon Monster: serum, plasma, urine, weefsel, de bovendrijvende substantie van de celcultuur
Analysetijd: 2 uur Korting: Beschikbaar
Uniprot Nr.: B0FPG6 Cat.No: E0013Bo
Hoog licht:

sandwich elisa kit

,

elisa test kit

De runderuitrusting van het de Groeihormoon ELISA met Hoge Spesificity en Gevoeligheid 
Cat.No E0013Bo
Standaardkrommewaaier: 0.05ng/ml - 10ng/ml
Gevoeligheid: 0.026ng/ml
Grootte: 96 putten
Opslag: Opsla de reagentia bij 2-8°C. Voor de opslag over van 6 maanden verwijs naar de vervaldatum houden het bij -20°C. vermijden herhaalde dooicycli. Als de individuele reagentia worden geopend adviseert men dat de uitrusting binnen 1 maand wordt gebruikt.
* Dit product is slechts voor onderzoekgebruik, niet voor gebruik in diagnoseprocedures. Het is hoogst adviseert om deze instructie volledig v3o3or gebruik te lezen.
 
Bestemming
Deze sandwichuitrusting is voor de nauwkeurige kwantitatieve opsporing van Runderdie de Groeihormoon (ook als GH wordt bekend) in serum, plasma, supernates van de celcultuur, cel lysates, weefselhomogenates.
 
Analyseprincipe
Deze uitrusting is een enzym-Verbonden Immunosorbent Analyse (ELISA). De plaat pre-coated met het Runderantilichaam van GH. GH stelt in de steekproef voor wordt toegevoegd en bindt dat aan antilichamen op de putten met een laag worden bedekt. En biotinylated toen het Runderantilichaam van GH wordt toegevoegd en bindt aan GH in de steekproef. Dan wordt streptavidin-HRP toegevoegd en bindt aan het antilichaam van Biotinylated GH. Na incubatie wordt losgemaakte streptavidin-HRP gereinigd tijdens een wasstap. De substraatoplossing wordt dan toegevoegd en de kleur ontwikkelt zich in verhouding tot de hoeveelheid Rundergh. De reactie wordt geëindigd door toevoeging van zuurrijke eindeoplossing en de absorbering wordt gemeten bij 450 NM.
 
Verstrekte reagens

Componenten Hoeveelheid

Standaardoplossing (12.8ng/ml)

0.5ml x1
Pre-coated ELISA-Plaat 12 * 8 goed stroken x1
Standaardverdunner 3ml x1
Streptavidin-HRP 6ml x1
Eindeoplossing 6ml x1
Substraatoplossing A 6ml x1
Substraatoplossing B 6ml x1
Het Concentraat van de wasbuffer (30x) 20ml x1
Antilichaam van Biotinylated het Rundergh 1ml x1
Gebruikersinstructie 1
Plaatverzegelaar 2 pics
Ritssluitingszak 1 pic

 
Specimeninzameling
Het serum staat serum toe om 10-20 minuten bij kamertemperatuur te klonteren. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min 20 minuten.
 
Het plasma verzamelt plasma gebruikend EDTA of heparine als antistollingsmiddel. Centrifugeer steekproeven 15 minuten bij 2000-3000 t/min bij 2 - 8°C binnen 30 minuten na inzameling.
 
De urine verzamelt door steriele buis. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten. Wanneer het verzamelen van pleuroperitoneal vloeibare en cerebro-spinale vloeistof, te volgen gelieve de bovengenoemde procedures.
 
De Bovendrijvende substantie van de celcultuur verzamelt door steriele buizen wanneer het onderzoeken afscheidt componenten. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten. Verzamel zorgvuldig supernatants. Wanneer het onderzoeken van de componenten binnen de cel, gebruik PBS (pH 7.2-7.4) om celopschorting aan de celconcentratie van ongeveer 1 million/ml te verdunnen. Beschadig cellen door herhaalde freeze-thaw cycli om de binnencomponenten uit te laten. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten.
 
De weefsels van de weefselspoeling in PBS (pH 7,4) om bovenmatig bloed grondig te verwijderen en vóór homogenisatie te wegen. Hak weefsels fijn en homogeniseer hen in PBS (pH7.4) met een glashomogenisator op ijs. De dooi bij 2-8°C of de vorst bij -20°C. centrifugeert bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten.
 
Reagensvoorbereiding
Alle reagentia zouden aan kamertemperatuur v3o3or gebruik moeten worden gebracht.
De norm stelt 120μl van de norm (12.8ng/ml) met 120μl van standaardverdunner opnieuw samen om een standaard de voorraadoplossing van 6.4ng/ml te produceren. Sta de norm toe om voor 15 mins met zachte agitatie te zitten voorafgaand aan het maken van verdunningen. Bereid dubbele standaardpunten door het standaard1:2 van de voorraadoplossing (6.4ng/ml) met standaardverdunner voor in afleveringen te verdunnen om de oplossingen van 3.2ng/ml te veroorzaken, van 1.6ng/ml, van 0.8ng/ml en 0.4ng/ml-. De standaardverdunner dient als nul norm (0 ng/ml). Om het even welke resterende oplossing zou moeten bij -20℃ worden bevroren en binnen één maand worden gebruikt. De verdunning van standaard voorgestelde oplossingen is als volgt:
 
Wasbuffer Verdunde 20ml van het Concentraat 25x van de Wasbuffer in gedeioniseerd of gedistilleerd water om 500 ml van 1x-Wasbuffer op te brengen. Als de kristallen zich in het concentraat hebben gevormd, heeft de mengeling zacht tot de kristallen volledig opgelost.
 
Analyseprocedure
1. Bereid alle reagentia, standaardoplossingen en steekproeven voor zoals geïnstrueerd. Breng alle reagentia v3o3or gebruik aan kamertemperatuur. De analyse wordt uitgevoerd bij kamertemperatuur.
2. Bepaal het aantal stroken voor de analyse worden vereist die. Neem de stroken in de kaders voor gebruik op. De ongebruikte stroken zouden bij 2-8°C. moeten worden opgeslagen.
3. Voeg 50μl-norm goed aan norm toe. Nota: Voeg goed geen antilichaam aan norm toe omdat de standaardoplossing biotinylated antilichaam bevat.
4. Voeg de steekproef aan steekproef putten van 40μl toe en toevoegen het antilichaam anti-GH van 10μl aan steekproefputten, dan voeg dan 50μl streptavidin-HRP aan steekproefputten en standaardputten (niet lege controle goed) toe. Mengeling goed. Behandel de plaat met een verzegelaar. Broed 60 minuten bij 37°C. uit.
5. Verwijder de verzegelaar en was de plaat 5 keer met wasbuffer. Doorweek putten met minstens 0,35 ml-wasbuffer 30 seconden aan 1 minuut voor elke was. Voor geautomatiseerde was, zuig alle putten op en was 5 keer met wasbuffer, die putten met wasbuffer te vol doen. Bevlek de plaat op keukenrollen of ander absorberend materiaal.
6. Voeg 50μl-substraatoplossing A goed aan elk toe en voeg 50μl-dan substraatoplossing B goed aan elk toe. Broed plaat uit met een nieuwe verzegelaar 10 minuten bij 37°C die in dark wordt behandeld.
7. Voeg 50μl-Eindeoplossing goed aan elk toe, zal de blauwe kleur onmiddellijk veranderen in geel.
8. Bepaal de optische die dichtheid (OD waarde) van elk goed onmiddellijk gebruikend een microplatelezer aan 450 NM binnen 10 menueten na het toevoegen van de eindeoplossing wordt geplaatst.
 
Verwijzingen
[1] een „heuristische benadering van het voorspellen van de tertiaire structuur van rundersomatotropin. „Carlacci L., Chou K. - C., Maggiora G.M.Biochemistry 30:4389 4398(1991)

Contactgegevens
Shanghai Korain Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)