Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productende uitrusting van sandwichelisa

Aangepaste Uitrusting 96 van het Konijntestosteron T ELISA putten

China Shanghai Korain Biotech Co., Ltd certificaten
China Shanghai Korain Biotech Co., Ltd certificaten
Verstrekkend hoogte - probeert de perfecte de naverkoopdienst van kwaliteitsproducten、, en het best om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Tommy

Wij hebben vertrouwen in het werken met u om markt één uit te breiden meer jaar.

—— Lilis

Ik ben online Chatten Nu

Aangepaste Uitrusting 96 van het Konijntestosteron T ELISA putten

Customized Rabbit Testosterone T  ELISA Kit 96 wells
Customized Rabbit Testosterone T  ELISA Kit 96 wells

Grote Afbeelding :  Aangepaste Uitrusting 96 van het Konijntestosteron T ELISA putten

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: BT Lab
Certificering: CE, ISO9001:2005, MSDS
Modelnummer: Cat.No E0039Rb

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Verpakt met ijspak en storaxschuimpakket
Levertijd: 1-3 werkdagen, bulkorder binnen één week
Betalingscondities: Western union, T/T
Levering vermogen: Op voorraad
Gedetailleerde productomschrijving
Analysetijd: 2 uur Doelproteïne: Testosteron
Smple: serum, plasma, weefsel, supernant celcultuur levering: DHL/Fedex
Spesification: 96 goed 48 goed
Hoog licht:

elisa sandwich assay kit

,

sandwich elisa test kit

De Uitrusting van het konijntestosteron (t) ELISA
 
Productdetails
Cat.No E0039Rb
Standaardkrommewaaier: 0.2ng/ml - 60ng/ml
Gevoeligheid: 0.095ng/ml
Grootte: 96 putten
Opslag: Opsla de reagentia bij 2-8°C. Voor de opslag over van 6 maanden verwijs naar de vervaldatum houden het bij -20°C. vermijden herhaalde dooicycli. Als de individuele reagentia worden geopend adviseert men dat de uitrusting binnen 1 maand wordt gebruikt.
*This het product is slechts voor onderzoekgebruik, niet voor gebruik in diagnoseprocedures. Het is hoogst adviseert om deze instructie volledig v3o3or gebruik te lezen.
 
Bestemming
Deze sandwichuitrusting is voor de nauwkeurige kwantitatieve die opsporing van Konijntestosteron (ook als T wordt bekend) in serum, plasma, supernates van de celcultuur, cel lysates, weefselhomogenates.
 
Analyseprincipe
Deze uitrusting is een enzym-Verbonden Immunosorbent Analyse (ELISA). De plaat pre-coated met Konijnt antilichaam. T stelt in de steekproef voor wordt toegevoegd en bindt dat aan antilichamen op de putten met een laag worden bedekt. En biotinylated toen Konijnt Antilichaam wordt toegevoegd en bindt aan T in de steekproef. Dan wordt streptavidin-HRP toegevoegd en bindt aan het antilichaam van Biotinylated T. Na incubatie wordt losgemaakte streptavidin-HRP gereinigd tijdens een wasstap. De substraatoplossing wordt dan toegevoegd en de kleur ontwikkelt zich in verhouding tot de hoeveelheid Rabbit T. De reactie wordt geëindigd door toevoeging van zuurrijke eindeoplossing en de absorbering wordt gemeten bij 450 NM.
 
Verstrekte reagens

Componenten Hoeveelheid
Standaardoplossing (64ng/ml) 0.5ml x1
Pre-coated ELISA-Plaat 12 * 8 goed stroken x1
Standaardverdunner 3ml x1
Streptavidin-HRP 6ml x1
Eindeoplossing 6ml x1
Substraatoplossing A 6ml x1
Substraatoplossing B 6ml x1
Het Concentraat van de wasbuffer (30x) 20ml x1
Het Antilichaam van het Biotinylatedkonijn T 1ml x1
Gebruikersinstructie 1
Plaatverzegelaar 2 pics
Ritssluitingszak 1 pic

 
 
Specimeninzameling
Het serum staat serum toe om 10-20 minuten bij kamertemperatuur te klonteren. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min 20 minuten. 
Het plasma verzamelt plasma gebruikend EDTA of heparine als antistollingsmiddel. Centrifugeer steekproeven 15 minuten bij 2000-3000 t/min bij 2 - 8°C binnen 30 minuten na inzameling.
De urine verzamelt door steriele buis. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten. Wanneer het verzamelen van pleuroperitoneal vloeibare en cerebro-spinale vloeistof, te volgen gelieve de bovengenoemde procedures.
De Bovendrijvende substantie van de celcultuur verzamelt door steriele buizen wanneer het onderzoeken afscheidt componenten. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten. Verzamel zorgvuldig supernatants. Wanneer het onderzoeken van de componenten binnen de cel, gebruik PBS (pH 7.2-7.4) om celopschorting aan de celconcentratie van ongeveer 1 million/ml te verdunnen. Beschadig cellen door herhaalde freeze-thaw cycli om de binnencomponenten uit te laten. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten.
De weefsels van de weefselspoeling in PBS (pH 7,4) om bovenmatig bloed grondig te verwijderen en vóór homogenisatie te wegen. Hak weefsels fijn en homogeniseer hen in PBS (pH7.4) met een glashomogenisator op ijs. De dooi bij 2-8°C of de vorst bij -20°C. centrifugeert bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten.
 
Reagensvoorbereiding
Alle reagentia zouden aan kamertemperatuur v3o3or gebruik moeten worden gebracht.
De norm stelt 120μl van de norm (64ng/ml) met 120μl van standaardverdunner opnieuw samen om een standaard de voorraadoplossing van 32ng/ml te produceren. Sta de norm toe om voor 15 mins met zachte agitatie te zitten voorafgaand aan het maken van verdunningen. Bereid dubbele standaardpunten door het standaard1:2 van de voorraadoplossing (32ng/ml) met standaardverdunner voor in afleveringen te verdunnen om de oplossingen van 16ng/ml te veroorzaken, van 8ng/ml, van 4ng/ml en 2ng/ml-. De standaardverdunner dient als nul norm (0 ng/ml). Om het even welke resterende oplossing zou moeten bij -20°C worden bevroren en binnen één maand worden gebruikt. De verdunning van standaard voorgestelde oplossingen is als volgt:
 

 
 
 
 

Contactgegevens
Shanghai Korain Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)