Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Shanghai Korain Biotech Co., Ltd Kwaliteitscontrole

Verstrekkend hoogte - probeert de perfecte de naverkoopdienst van kwaliteitsproducten、, en het best om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Tommy

Wij hebben vertrouwen in het werken met u om markt één uit te breiden meer jaar.

—— Lilis

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Winst & Terugbetaling

Voor producten direct van BT-Laboratorium en zijn erkende verdelers worden gekocht als het product niet zoals die op het informatieblad verbonden aan het product wordt beschreven presteert, moet de klant BT-Laboratorium binnen 6 maanden na levering meedelen die details van het relevante gebruikte die protocol verstrekken. BT-het Laboratorium zal dan details van het protocol van de klant onderzoeken om te bepalen of het probleem verwant protocol of verwant product is. Voor op protocol betrekking hebbende problemen, BT-zullen de Laboratoriumdeskundigen redelijk onafhankelijk advies geven. Voor product-related problemen, zal een vervanging of een terugbetaling als enige remedie van de klant worden aangeboden.

 

Vervanging en Terugbetalingsbeleid

De antilichamen, de Proteïne, ELISA-de Uitrusting en andere Laboratoriumlevering komen niet in aanmerking om zijn teruggekeerd. Om om een vervanging te verzoeken, contacteer uw vertegenwoordiger.
Wij keuren vervanging binnen 30 dagen bij het ontvangstbewijs van de punten goed. U bent zeker om aan onze klantenservice terug te koppelen geschikt via E-mail: order@bt-laboratory.com.
De vervanging van product zou in de voorgeschreven slechts dagen moeten zijn. Na dat bent u niet verkiesbaar voor terugkeer of terugbetaling van het punt.
De punten in speciale teller hebben geen terugbetaling noch uitwisseling zonder kwaliteitsproblemen.
Om om een terugbetaling te verzoeken, contacteer onze vertegenwoordiger via E-mail. Gelieve te hebben uw ordeinformatie met inbegrip van dadelijk beschikbaar partijnummer, volledig factuuradres en telefoonnummer, zodat kunnen wij u bij uw verzoek beter helpen.

Om het even welk beschadigd of product met gebreken of om het even welke ontbrekende punten of zijn delen dat niet volgens zoals bevolen zijn, zullen wij een vervanging of aanvullingspunt bij zo vroeg mogelijk zonder extra het verschepen kosten aan u verschepen.
De vervanging van om het even welk product zou op de beschikbaarheid van het product moeten worden gebaseerd. En dit proces zou binnen 30 dagen bij het ontvangstbewijs van het punt moeten worden uitgevoerd.
Als het originele bevolen punt niet meer mogelijk toen is zullen wij u verzoeken om een afwisselend punt te kiezen en schip uit te drukken hetzelfde aan u zonder het extra verschepen aan u kostte.
Om het even welk van uw eigen redenen, dragen wij niet de kosten van vervanging.

Certificaten
 • China Shanghai Korain Biotech Co., Ltd certificaten

  Standaard:ISO

  Aantal:11717QU0185-01ROS

  Uitgiftedatum:2018-01-23

  Vervaldatum:2021-01-23

  Scope / Range:Export of ELISA detection reagent for scientific research

 • China Shanghai Korain Biotech Co., Ltd certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:CMSH1404223792

  Uitgiftedatum:2014-03-14

  Scope / Range:FOR RESEARCH USE ONLY

  Uitgegeven door:Global Testing Services Co., Ltd

Contactgegevens
Shanghai Korain Biotech Co., Ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)