Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenMenselijke elisauitrusting

Immunoassays van de hoge Precisie Menselijke ELISA Uitrusting FGL2 Test voor Nauwkeurige Kwantitatieve Opsporing

Van goede kwaliteit Menselijke elisauitrusting voor verkoop
Van goede kwaliteit Menselijke elisauitrusting voor verkoop
Verstrekkend hoogte - probeert de perfecte de naverkoopdienst van kwaliteitsproducten、, en het best om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Tommy

Wij hebben vertrouwen in het werken met u om markt één uit te breiden meer jaar.

—— Lilis

Ik ben online Chatten Nu

Immunoassays van de hoge Precisie Menselijke ELISA Uitrusting FGL2 Test voor Nauwkeurige Kwantitatieve Opsporing

China Immunoassays van de hoge Precisie Menselijke ELISA Uitrusting FGL2 Test voor Nauwkeurige Kwantitatieve Opsporing leverancier

Grote Afbeelding :  Immunoassays van de hoge Precisie Menselijke ELISA Uitrusting FGL2 Test voor Nauwkeurige Kwantitatieve Opsporing

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: BT Lab
Certificering: CE, ISO9001:2005, MSDS
Modelnummer: Cat.No E1184Hu

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Verpakt met ijspak en storaxschuimpakket
Levertijd: 1-3 werkdagen, bulkorder binnen één week
Levering vermogen: Western union, T/T
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
gevoeligheid: 0.024ng/ml Standaardkrommewaaier: 0.05ng/ml - 20ng/ml
Doelproteïne: Fibrinogeen zoals Peptide 2 Monster: serum, plasma, urine, weefsel, de bovendrijvende substantie van de celcultuur
Doorlooptijd: binnen 48 uur Korting: Beschikbaar

Hoge Precisie en Gevoeligheids Menselijke FGL2 Immunoassays Testuitrusting voor Nauwkeurige Kwantitatieve Opsporing
 
Cat.No euro1184HU
Grootte: 96 putten
Opslag: Opsla de reagentia bij 2-8°C. Voor de opslag over van 6 maanden verwijs naar de vervaldatum houden het bij -20°C. vermijden herhaalde dooicycli. Als de individuele reagentia worden geopend adviseert men dat de uitrusting binnen 1 maand wordt gebruikt.
Analyseprocedure
1. Bereid alle reagentia, standaardoplossingen en steekproeven voor zoals geïnstrueerd. Breng alle reagentia v3o3or gebruik aan kamertemperatuur. De analyse wordt uitgevoerd bij kamertemperatuur.
2. Bepaal het aantal stroken voor de analyse worden vereist die. Neem de stroken in de kaders voor gebruik op. De ongebruikte stroken zouden bij 2-8°C. moeten worden opgeslagen.
3. Voeg 50μl-norm goed aan norm toe. Nota: Voeg goed geen antilichaam aan norm toe omdat de standaardoplossing biotinylated antilichaam bevat.
4. Voeg de steekproef aan steekproef putten van 40μl toe en toevoegen het antilichaam anti-FGL2 van 10μl aan steekproefputten, dan voeg dan 50μl streptavidin-HRP aan steekproefputten en standaardputten (niet lege controle goed) toe. Mengeling goed. Behandel de plaat met een verzegelaar. Broed 60 minuten bij 37°C. uit.
5. Verwijder de verzegelaar en was de plaat 5 keer met wasbuffer. Doorweek putten met minstens 0,35 ml-wasbuffer 30 seconden aan 1 minuut voor elke was. Voor geautomatiseerde was, zuig alle putten op en was 5 keer met wasbuffer, die putten met wasbuffer te vol doen. Bevlek de plaat op keukenrollen of ander absorberend materiaal.
6. Voeg 50μl-substraatoplossing A goed aan elk toe en voeg 50μl-dan substraatoplossing B goed aan elk toe. Broed plaat uit met een nieuwe verzegelaar 10 minuten bij 37°C die in dark wordt behandeld.
7. Voeg 50μl-Eindeoplossing goed aan elk toe, zal de blauwe kleur onmiddellijk veranderen in geel.
8. Bepaal de optische die dichtheid (OD waarde) van elk goed onmiddellijk gebruikend een microplatelezer aan 450 NM binnen 10 menueten na het toevoegen van de eindeoplossing wordt geplaatst.
*This het product is slechts voor onderzoekgebruik, niet voor gebruik in diagnoseprocedures. Het is hoogst adviseert om deze instructie volledig v3o3or gebruik te lezen.
 
Bestemming
Deze sandwichuitrusting is voor de nauwkeurige kwantitatieve opsporing van Menselijk die Fibrinogeen zoals Peptide 2 (ook als FGL2 wordt bekend) in serum, plasma, supernates van de celcultuur, cel lysates, weefselhomogenates.
 
Analyseprincipe
Deze ELISA-Analyseuitrusting is een enzym-Verbonden Immunosorbent Analyse (ELISA). De plaat pre-coated met Menselijk FGL2-antilichaam. FGL2 stel in de steekproef voor wordt toegevoegd en bindt die aan antilichamen op de putten met een laag worden bedekt. En biotinylated toen Menselijk FGL2-Antilichaam wordt toegevoegd en bindt aan FGL2 in de steekproef. Dan wordt streptavidin-HRP toegevoegd en bindt aan het antilichaam van Biotinylated FGL2. Na incubatie wordt losgemaakte streptavidin-HRP gereinigd tijdens een wasstap. De substraatoplossing wordt dan toegevoegd en de kleur ontwikkelt zich in verhouding tot de hoeveelheid Menselijke FGL2. De reactie wordt geëindigd door toevoeging van zuurrijke eindeoplossing en de absorbering wordt gemeten bij 450 NM.
 
Verstrekte reagens

ComponentenHoeveelheid
Standaardoplossing (24ng/ml)0.5ml x1
Pre-coated ELISA-Plaat12 * 8 goed stroken x1
Standaardverdunner3ml x1
Streptavidin-HRP6ml x1
Eindeoplossing6ml x1
Substraatoplossing A6ml x1
Substraatoplossing B6ml x1
Het Concentraat van de wasbuffer (25x)20ml x1
Biotinylated Menselijk FGL2 Antilichaam1ml x1
Gebruikersinstructie1
Plaatverzegelaar2 pics
Ritssluitingszak1 pic

 
Reagensvoorbereiding
Alle reagentia zouden aan kamertemperatuur v3o3or gebruik moeten worden gebracht.
De norm stelt 120μl van de norm (24ng/ml) met 120μl van standaardverdunner opnieuw samen om een standaard de voorraadoplossing van 12ng/ml te produceren. Sta de norm toe om voor 15 mins met zachte agitatie te zitten voorafgaand aan het maken van verdunningen. Bereid dubbele standaardpunten door het standaard1:2 van de voorraadoplossing (12ng/ml) met standaardverdunner voor in afleveringen te verdunnen om de oplossingen van 6ng/ml te veroorzaken, van 3ng/ml, van 1.5ng/ml en 0.75ng/ml-. De standaardverdunner dient als nul norm (0 ng/ml). Om het even welke resterende oplossing zou moeten bij -20°C worden bevroren en binnen één maand worden gebruikt. De verdunning van standaard voorgestelde oplossingen is als volgt:
 

12ng/mlStandaardno.5120μl originele Norm + de Standaardverdunner van 120μl
6ng/mlStandaardno.4120μl norm Standaardverdunner van No.5 + van 120μl
3ng/mlStandaardno.3120μl norm Standaardverdunner van No.4 + van 120μl
1.5ng/mlStandaardno.2120μl norm Standaardverdunner van No.3 + van 120μl
0.75ng/mlStandaardno.1120μl norm Standaardverdunner van No.2 + van 120μl

 

StandaardconcentratieStandaardno.5Standaardno.4Standaardno.3Standaardno.2Standaardno.1
24ng/ml12ng/ml6ng/ml3ng/ml1.5ng/ml0.75ng/ml

 
Wasbuffer Verdunde 20ml van het Concentraat 25x van de Wasbuffer in gedeioniseerd of gedistilleerd water om 500 ml van 1x-Wasbuffer op te brengen. Als de kristallen zich in het concentraat hebben gevormd, heeft de mengeling zacht tot de kristallen volledig opgelost.
 

Contactgegevens
Shanghai Korain Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)