Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productende uitrusting van muiselisa

Het hoge Glycogeen Synthase kinase-3 van de Specificiteitmuis de Bèta Aangepaste GSK3B ELISA Uitrusting van ELISA Uitrusting

Van goede kwaliteit Menselijke elisauitrusting voor verkoop
Van goede kwaliteit Menselijke elisauitrusting voor verkoop
Verstrekkend hoogte - probeert de perfecte de naverkoopdienst van kwaliteitsproducten、, en het best om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Tommy

Wij hebben vertrouwen in het werken met u om markt één uit te breiden meer jaar.

—— Lilis

Ik ben online Chatten Nu

Het hoge Glycogeen Synthase kinase-3 van de Specificiteitmuis de Bèta Aangepaste GSK3B ELISA Uitrusting van ELISA Uitrusting

China Het hoge Glycogeen Synthase kinase-3 van de Specificiteitmuis de Bèta Aangepaste GSK3B ELISA Uitrusting van ELISA Uitrusting leverancier

Grote Afbeelding :  Het hoge Glycogeen Synthase kinase-3 van de Specificiteitmuis de Bèta Aangepaste GSK3B ELISA Uitrusting van ELISA Uitrusting

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: BT Lab
Certificering: CE, ISO9001:2005, MSDS
Modelnummer: Cat.No E1251Mo

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Verpakt met ijspak en storaxschuimpakket
Levertijd: 1-3 werkdagen, bulkorder binnen één week
Levering vermogen: Western union, T/T
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Op maat: Aanvaardbaar merk: BT-Laboratorium
levering: binnen 48 uur Uniprot Nr.: Q9WV60
gevoeligheid: 0.024ng/ml testmethode: Sandwich

Het hoge Glycogeen Synthase kinase-3 van de Specificiteitmuis de Bèta Aangepaste GSK3B ELISA Uitrusting van ELISA Uitrusting
 
Cat.No euro1251Mo
Standaardkrommewaaier: 0.05ng/ml - 30ng/ml
Gevoeligheid: 0.024ng/ml
Grootte: 96 putten
Opslag: Opsla de reagentia bij 2-8°C. Voor de opslag over van 6 maanden verwijs naar de vervaldatum houden het bij -20°C. vermijden herhaalde dooicycli. Als de individuele reagentia worden geopend adviseert men dat de uitrusting binnen 1 maand wordt gebruikt.
*This het product is slechts voor onderzoekgebruik, niet voor gebruik in diagnoseprocedures. Het is hoogst adviseert om deze instructie volledig v3o3or gebruik te lezen.
 
Bestemming
Deze sandwichuitrusting is bèta voor de nauwkeurige kwantitatieve opsporing van Muisglycogeen Synthase kinase-3 (ook gekend als Gsk3b) in serum, plasma, supernates van de celcultuur, cel lysates, weefselhomogenates.
 
Specimeninzameling
Het serum staat serum toe om 10-20 minuten bij kamertemperatuur te klonteren. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min 20 minuten.
 
Het plasma verzamelt plasma gebruikend EDTA of heparine als antistollingsmiddel. Centrifugeer steekproeven 15 minuten bij 2000-3000 t/min bij 2 - 8°C binnen 30 minuten na inzameling.
 
De urine verzamelt door steriele buis. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten. Wanneer het verzamelen van pleuroperitoneal vloeibare en cerebro-spinale vloeistof, te volgen gelieve de bovengenoemde procedures.
 
De Bovendrijvende substantie van de celcultuur verzamelt door steriele buizen wanneer het onderzoeken afscheidt componenten. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten. Verzamel zorgvuldig supernatants. Wanneer het onderzoeken van de componenten binnen de cel, gebruik PBS (pH 7.2-7.4) om celopschorting aan de celconcentratie van ongeveer 1 million/ml te verdunnen. Beschadig cellen door herhaalde freeze-thaw cycli om de binnencomponenten uit te laten. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten.
 
Weefsel andere de Spoelingsweefsels van lichaamsvloeistoffen in PBS (pH 7,4) om bovenmatig bloed grondig te verwijderen en vóór homogenisatie te wegen. Hak weefsels fijn en homogeniseer hen in PBS (pH7.4) met een glashomogenisator op ijs. De dooi bij 2-8°C of de vorst bij -20°C. centrifugeert bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten.
 
Nota

  • De steekproefconcentraties zouden moeten worden voorspeld alvorens wordt gebruikt in de analyse. Als de steekproefconcentratie niet binnen de waaier van de standaardkromme is, moeten de gebruikers ons contacteren om de optimale steekproef voor hun bijzondere experimenten te bepalen.
  • Steekproeven die binnen 5 dagen zouden de moeten worden gebruikt bij Steekproeven moeten worden opgeslagen 2-8°C. zouden moeten zijn aliquoted of moeten bij -20°C binnen 1 maand of -80°C binnen 6 maanden worden opgeslagen. Vermijd de herhaalde cycli van de vorstdooi.
  • De steekproeven zouden aan kamertemperatuur moeten worden gebracht alvorens de analyse te beginnen.
  • Centrifugeer om steekproef v3o3or gebruik te verzamelen.
  • De steekproeven die NaN3 bevatten kunnen niet worden getest aangezien het de activiteit van Mierikswortelperoxidase (HRP) remt.
  • Verzamel zorgvuldig supernatants. Toen de sedimenten tijdens opslag voorkwamen, zou het centrifugeren opnieuw moeten worden uitgevoerd.
  • De hemolyse kan de geldigheid van testresultaten zeer beïnvloeden. Neem zorg om hemolyse te minimaliseren.

*Sample kan niet met deze uitrusting worden verdund. Ten gevolge van het materiaal dat wij hebben gebruikt om de uitrusting voor te bereiden, kan de interferentie van de steekproefmatrijs de specificiteit en de nauwkeurigheid van de analyse verkeerd indrukken.
 
Reagensvoorbereiding
Alle reagentia zouden aan kamertemperatuur v3o3or gebruik moeten worden gebracht.
De norm stelt 120μl van de norm (40ng/ml) met 120μl van standaardverdunner opnieuw samen om een standaard de voorraadoplossing van 20ng/ml te produceren. Sta de norm toe om voor 15 mins met zachte agitatie te zitten voorafgaand aan het maken van verdunningen. Bereid dubbele standaardpunten door het standaard1:2 van de voorraadoplossing (20ng/ml) met standaardverdunner voor in afleveringen te verdunnen om de oplossingen van 10ng/ml te veroorzaken, van 5ng/ml, van 2.5ng/ml en 1.25ng/ml-. De standaardverdunner dient als nul norm (0 ng/ml). Om het even welke resterende oplossing zou moeten bij -20℃ worden bevroren en binnen één maand worden gebruikt. De verdunning van standaard voorgestelde oplossingen is als volgt:

20ng/mlStandaardno.5120μl originele Norm + de Standaardverdunner van 120μl
10ng/mlStandaardno.4120μl norm Standaardverdunner van No.5 + van 120μl
5ng/mlStandaardno.3120μl norm Standaardverdunner van No.4 + van 120μl
2.5ng/mlStandaardno.2120μl norm Standaardverdunner van No.3 + van 120μl
1.25ng/mlStandaardno.1120μl norm Standaardverdunner van No.2 + van 120μl

 

StandaardconcentratieStandaardno.5Standaardno.4Standaardno.3Standaardno.2Standaardno.1
40ng/ml20ng/ml10ng/ml5ng/ml2.5ng/ml1.25ng/ml

 
Wasbuffer Verdunde 20ml van het Concentraat 30x van de Wasbuffer in gedeioniseerd of gedistilleerd water om 500 ml van 1x-Wasbuffer op te brengen. Als de kristallen zich in het concentraat hebben gevormd, heeft de mengeling zacht tot de kristallen volledig opgelost.
 
Samenvatting
1. Bereid alle reagentia, steekproeven en normen voor.
2. Voeg steekproef en ELISA-reagens goed in elk toe. Broed 1 uur uit bij 37°C.
3. Was de plaat 5 keer.
4. Voeg substraatoplossing A en B. Incubate 10 minuten toe bij 37°C.
5. Voeg eindeoplossing toe en de kleur ontwikkelt zich.
6. Lees de OD waarde binnen 10 minuten.
 
Berekening van Resultaat
Construeer een standaardkromme door gemiddelde OD voor elke norm op de verticale (y) as tegen de concentratie op de horizontale (x) as in kaart te brengen en trek een beste geschikte kromme door de punten op de grafiek. Deze berekeningen kunnen het best met gecomputeriseerde kromme-passende software worden uitgevoerd en de beste geschikte lijn kan door regressieanalyse worden bepaald.
 
Referances
„ZNRF1 bevordert Wallerian-degeneratie door AKT te degraderen om GSK3B-Afhankelijke CRMP2-phosphorylation te veroorzaken.“
Wakatsuki S., Saitoh F., Araki T.
Nationaal. Cel Biol. 13:1415 1423(2011)

Contactgegevens
Shanghai Korain Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)