Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productende uitrusting van muiselisa

96 Putten 48 Uitrusting van de de Uitrustings de Hoge Gevoelige ELISA Test van de Puttenmuis GSK3B ELISA voor Onderzoek

Van goede kwaliteit Menselijke elisauitrusting voor verkoop
Van goede kwaliteit Menselijke elisauitrusting voor verkoop
Verstrekkend hoogte - probeert de perfecte de naverkoopdienst van kwaliteitsproducten、, en het best om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Tommy

Wij hebben vertrouwen in het werken met u om markt één uit te breiden meer jaar.

—— Lilis

Ik ben online Chatten Nu

96 Putten 48 Uitrusting van de de Uitrustings de Hoge Gevoelige ELISA Test van de Puttenmuis GSK3B ELISA voor Onderzoek

China 96 Putten 48 Uitrusting van de de Uitrustings de Hoge Gevoelige ELISA Test van de Puttenmuis GSK3B ELISA voor Onderzoek leverancier
96 Putten 48 Uitrusting van de de Uitrustings de Hoge Gevoelige ELISA Test van de Puttenmuis GSK3B ELISA voor Onderzoek leverancier 96 Putten 48 Uitrusting van de de Uitrustings de Hoge Gevoelige ELISA Test van de Puttenmuis GSK3B ELISA voor Onderzoek leverancier

Grote Afbeelding :  96 Putten 48 Uitrusting van de de Uitrustings de Hoge Gevoelige ELISA Test van de Puttenmuis GSK3B ELISA voor Onderzoek

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: BT Lab
Certificering: CE, ISO9001:2005, MSDS
Modelnummer: Cat.No E1251Mo

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Verpakt met ijspak en storaxschuimpakket
Levertijd: 1-3 werkdagen, bulkorder binnen één week
Levering vermogen: Western union, T/T
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Gekend als: GSK3B Op voorraad: Ja
OEM: Aanvaardbaar Monster: serum, plasma, urine, weefsel, de bovendrijvende substantie van de celcultuur
Doorlooptijd: binnen 48 uur Opslag: 2-8°C

96 Putten 48 Uitrusting van de de Uitrustings de Hoge Gevoelige ELISA Test van de Puttenmuis GSK3B ELISA voor Onderzoek

 

Cat.No euro1251Mo

Standaardkrommewaaier: 0.05ng/ml - 30ng/ml

Gevoeligheid: 0.024ng/ml

Grootte: 96 putten

 

Analyseprincipe

Deze uitrusting is een enzym-Verbonden Immunosorbent Analyse (ELISA). De plaat pre-coated met Muisgsk3b antilichaam. Gsk3b huidig in de steekproef wordt toegevoegd en bindt die aan antilichamen op de putten met een laag worden bedekt. En biotinylated toen Muisgsk3b Antilichaam wordt toegevoegd en bindt aan Gsk3b in de steekproef. Dan wordt streptavidin-HRP toegevoegd en bindt aan het antilichaam van Biotinylated Gsk3b. Na incubatie wordt losgemaakte streptavidin-HRP gereinigd tijdens een wasstap. De substraatoplossing wordt dan toegevoegd en de kleur ontwikkelt zich in verhouding tot de hoeveelheid Muis Gsk3b. De reactie wordt geëindigd door toevoeging van zuurrijke eindeoplossing en de absorbering wordt gemeten bij 450 NM.

 

Voorzorgsmaatregelen

  • Voorafgaand aan gebruik, zouden de uitrusting en de steekproef natuurlijk aan kamertemperatuur moeten worden verwarmd 30 minuten.
  • Deze instructie moet strikt in het experiment worden gevolgd.
  • Zodra het gewenste aantal stroken is verwijderd, verzegel onmiddellijk de zak opnieuw om te beschermen blijven van verslechtering. Behandel alle reagentia wanneer niet in gebruik.
  • Zorg het pipetting van orde en tarief van toevoeging van goed-aan-put ervoor wanneer het pipetting van reagentia.
  • Pipette uiteinden en de plaatverzegelaar zou ter beschikking schoon en beschikbaar moeten zijn om kruisbesmetting te vermijden.
  • Vermijd samen gebruikend de reagentia van verschillende partijen.
  • De substraatoplossing B is gevoelig voor licht, lange tijd blootstelt substraat geen oplossing B aan licht.
  • De eindeoplossing bevat zuur. Gelieve te dragen oog, hand en huidbescherming wanneer het gebruiken van dit materiaal. Vermijd contact van huid of slijmvliezen met uitrustingsreagens.
  • De uitrusting zou niet voorbij de vervaldatum moeten worden gebruikt.

 

Reagensvoorbereiding

Alle reagentia zouden aan kamertemperatuur v3o3or gebruik moeten worden gebracht.

De norm stelt 120μl van de norm (40ng/ml) met 120μl van standaardverdunner opnieuw samen om een standaard de voorraadoplossing van 20ng/ml te produceren. Sta de norm toe om voor 15 mins met zachte agitatie te zitten voorafgaand aan het maken van verdunningen. Bereid dubbele standaardpunten door het standaard1:2 van de voorraadoplossing (20ng/ml) met standaardverdunner voor in afleveringen te verdunnen om de oplossingen van 10ng/ml te veroorzaken, van 5ng/ml, van 2.5ng/ml en 1.25ng/ml-. De standaardverdunner dient als nul norm (0 ng/ml). Om het even welke resterende oplossing zou moeten bij -20℃ worden bevroren en binnen één maand worden gebruikt. De verdunning van standaard voorgestelde oplossingen is als volgt:

20ng/ml Standaardno.5 120μl originele Norm + de Standaardverdunner van 120μl
10ng/ml Standaardno.4 120μl norm Standaardverdunner van No.5 + van 120μl
5ng/ml Standaardno.3 120μl norm Standaardverdunner van No.4 + van 120μl
2.5ng/ml Standaardno.2 120μl norm Standaardverdunner van No.3 + van 120μl
1.25ng/ml Standaardno.1 120μl norm Standaardverdunner van No.2 + van 120μl

 

Standaardconcentratie Standaardno.5 Standaardno.4 Standaardno.3 Standaardno.2 Standaardno.1
40ng/ml 20ng/ml 10ng/ml 5ng/ml 2.5ng/ml 1.25ng/ml

 

Wasbuffer Verdunde 20ml van het Concentraat 30x van de Wasbuffer in gedeioniseerd of gedistilleerd water om 500 ml van 1x-Wasbuffer op te brengen. Als de kristallen zich in het concentraat hebben gevormd, heeft de mengeling zacht tot de kristallen volledig opgelost.

 

Analyseprocedure

1. Bereid alle reagentia, standaardoplossingen en steekproeven voor zoals geïnstrueerd. Breng alle reagentia v3o3or gebruik aan kamertemperatuur. De analyse wordt uitgevoerd bij kamertemperatuur.

2. Bepaal het aantal stroken voor de analyse worden vereist die. Neem de stroken in de kaders voor gebruik op. De ongebruikte stroken zouden bij 2-8°C. moeten worden opgeslagen.

3. Voeg 50μl-norm goed aan norm toe. Nota: Voeg goed geen antilichaam aan norm toe omdat de standaardoplossing biotinylated antilichaam bevat.

4. Voeg de steekproef aan steekproef putten van 40μl toe en toevoegen het antilichaam anti-Gsk3b van 10μl aan steekproefputten, dan voeg dan 50μl streptavidin-HRP aan steekproefputten en standaardputten (niet lege controle goed) toe. Mengeling goed. Behandel de plaat met een verzegelaar. Broed 60 minuten bij 37°C. uit.

5. Verwijder de verzegelaar en was de plaat 5 keer met wasbuffer. Doorweek putten met minstens 0,35 ml-wasbuffer 30 seconden aan 1 minuut voor elke was. Voor geautomatiseerde was, zuig alle putten op en was 5 keer met wasbuffer, die putten met wasbuffer te vol doen. Bevlek de plaat op keukenrollen of ander absorberend materiaal.

6. Voeg 50μl-substraatoplossing A goed aan elk toe en voeg 50μl-dan substraatoplossing B goed aan elk toe. Broed plaat uit met een nieuwe verzegelaar 10 minuten bij 37°C die in dark wordt behandeld.

7. Voeg 50μl-Eindeoplossing goed aan elk toe, zal de blauwe kleur onmiddellijk veranderen in geel.

8. Bepaal de optische die dichtheid (OD waarde) van elk goed onmiddellijk gebruikend een microplatelezer aan 450 NM binnen 10 menueten na het toevoegen van de eindeoplossing wordt geplaatst.

 

Referances

Een „weefsel-specifieke atlas van muis eiwitphosphorylation en uitdrukking.“
Huttlin E.L., Jedrychowski-AFGEVAARDIGDE, Elias J.E., Goswami T., Rad R., Beausoleil-S.A., Villen J., Haas W., Sowa M.E., Gygi S.P.
Cel 143:1174 1189(2010)

Contactgegevens
Shanghai Korain Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)