Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productende uitrusting van muiselisa

Endothelin 1 Uitrusting van de Rattenelisa Analyse, de Uitrusting van de Muiselisa Test met Hoge Precisie en Specificiteit

Van goede kwaliteit Menselijke elisauitrusting voor verkoop
Van goede kwaliteit Menselijke elisauitrusting voor verkoop
Verstrekkend hoogte - probeert de perfecte de naverkoopdienst van kwaliteitsproducten、, en het best om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Tommy

Wij hebben vertrouwen in het werken met u om markt één uit te breiden meer jaar.

—— Lilis

Ik ben online Chatten Nu

Endothelin 1 Uitrusting van de Rattenelisa Analyse, de Uitrusting van de Muiselisa Test met Hoge Precisie en Specificiteit

China Endothelin 1 Uitrusting van de Rattenelisa Analyse, de Uitrusting van de Muiselisa Test met Hoge Precisie en Specificiteit leverancier
Endothelin 1 Uitrusting van de Rattenelisa Analyse, de Uitrusting van de Muiselisa Test met Hoge Precisie en Specificiteit leverancier Endothelin 1 Uitrusting van de Rattenelisa Analyse, de Uitrusting van de Muiselisa Test met Hoge Precisie en Specificiteit leverancier

Grote Afbeelding :  Endothelin 1 Uitrusting van de Rattenelisa Analyse, de Uitrusting van de Muiselisa Test met Hoge Precisie en Specificiteit

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: BT Lab
Certificering: CE, ISO9001:2005, MSDS
Modelnummer: Cat.No E0257Mo

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Verpakt met ijspak en storaxschuimpakket
Levertijd: 1-3 werkdagen, bulkorder binnen één week
Betalingscondities: Western union, T/T
Levering vermogen: Op voorraad
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
levering: binnen 48 uur testmethode: Sandwich
Doorlooptijd: binnen 48 uur Verzending: DHL/Fedex
formaat: 96 wells/48-putten Op maat: Aanvaardbaar

Endothelin 1 Uitrusting van de Rattenelisa Analyse, de Uitrusting van de Muiselisa Test met Hoge Precisie en Specificiteit

Bestemming

Deze sandwichuitrusting is voor de nauwkeurige kwantitatieve die opsporing van Muis Endothelin 1 (ook als et-1 wordt bekend) in serum, plasma, supernates van de celcultuur, cel lysates, weefselhomogenates.

 

Analyseprocedure

1. Bereid alle reagentia, standaardoplossingen en steekproeven voor zoals geïnstrueerd. Breng alle reagentia v3o3or gebruik aan kamertemperatuur. De analyse wordt uitgevoerd bij kamertemperatuur.

2. Bepaal het aantal stroken voor de analyse worden vereist die. Neem de stroken in de kaders voor gebruik op. De ongebruikte stroken zouden bij 2-8°C. moeten worden opgeslagen.

3. Voeg 50μl-norm goed aan norm toe. Nota: Voeg goed geen antilichaam aan norm toe omdat de standaardoplossing biotinylated antilichaam bevat.

4. Voeg de steekproef aan steekproef putten van 40μl toe en voeg dan 10μl anti-CAMP/LL-37 antilichaam toe aan steekproefputten, dan 50μl streptavidin-HRP aan steekproefputten en standaardputten toevoegen (niet lege controle goed). Mengeling goed. Behandel de plaat met een verzegelaar. Broed 60 minuten bij 37°C. uit.

5. Verwijder de verzegelaar en was de plaat 5 keer met wasbuffer. Doorweek putten met minstens 0,35 ml-wasbuffer 30 seconden aan 1 minuut voor elke was. Voor geautomatiseerde was, zuig alle putten op en was 5 keer met wasbuffer, die putten met wasbuffer te vol doen. Bevlek de plaat op keukenrollen of ander absorberend materiaal.

6. Voeg 50μl-substraatoplossing A goed aan elk toe en voeg 50μl-dan substraatoplossing B goed aan elk toe. Broed plaat uit met een nieuwe verzegelaar 10 minuten bij 37°C die in dark wordt behandeld.

7. Voeg 50μl-Eindeoplossing goed aan elk toe, zal de blauwe kleur onmiddellijk veranderen in geel.

8. Bepaal de optische die dichtheid (OD waarde) van elk goed onmiddellijk gebruikend een microplatelezer aan 450 NM binnen 10 menueten na het toevoegen van de eindeoplossing wordt geplaatst.

 

Analyseprincipe

Deze uitrusting van de elisatest is een enzym-Verbonden Immunosorbent Analyse (ELISA). De plaat pre-coated met Muis et-1 antilichaam. Et-1 wordt het heden in de steekproef toegevoegd en bindt dat aan antilichamen op de putten met een laag worden bedekt. En biotinylated toen Muis et-1 Antilichaam wordt toegevoegd en aan et-1 in de steekproef bindt. Dan wordt streptavidin-HRP toegevoegd en bindt aan Biotinylated et-1 antilichaam. Na incubatie wordt losgemaakte streptavidin-HRP gereinigd tijdens een wasstap. De substraatoplossing wordt dan toegevoegd en de kleur ontwikkelt zich in verhouding tot de hoeveelheid Muis et-1. De reactie wordt geëindigd door toevoeging van zuurrijke eindeoplossing en de absorbering wordt gemeten bij 450 NM.
 

Verstrekte reagens

Componenten Hoeveelheid
Standaardoplossing (480ng/L) 0.5ml x1
Pre-coated ELISA-Plaat 12 * 8 goed stroken x1
Standaardverdunner 3ml x1
Streptavidin-HRP 6ml x1
Eindeoplossing 6ml x1
Substraatoplossing A 6ml x1
Substraatoplossing B 6ml x1
Het Concentraat van de wasbuffer (25x) 20ml x1
Biotinylatedmuis et-1 Antilichaam 1ml x1
Gebruikersinstructie 1
Plaatverzegelaar 2 pics
Ritssluitingszak 1 pic

 

Voorzorgsmaatregelen

  • Voorafgaand aan gebruik, zouden de de uitrusting en steekproef van de elisatest natuurlijk aan kamertemperatuur moeten worden verwarmd 30 minuten.
  • Deze instructie moet strikt in het experiment worden gevolgd.
  • Zodra het gewenste aantal stroken is verwijderd, verzegel onmiddellijk de zak opnieuw om te beschermen blijven van verslechtering. Behandel alle reagentia wanneer niet in gebruik.
  • Zorg het pipetting van orde en tarief van toevoeging van goed-aan-put ervoor wanneer het pipetting van reagentia.
  • Pipette uiteinden en de plaatverzegelaar zou ter beschikking schoon en beschikbaar moeten zijn om kruisbesmetting te vermijden.
  • Vermijd samen gebruikend de reagentia van verschillende partijen.
  • De substraatoplossing B is gevoelig voor licht, lange tijd blootstelt substraat geen oplossing B aan licht.
  • De eindeoplossing bevat zuur. Gelieve te dragen oog, hand en huidbescherming wanneer het gebruiken van dit materiaal. Vermijd contact van huid of slijmvliezen met uitrustingsreagens.
  • De uitrusting van de elisatest niet voorbij de vervaldatum moeten zou worden gebruikt.

Specimeninzameling
Het serum staat serum toe om 10-20 minuten bij kamertemperatuur te klonteren. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min 20 minuten.
 
Het plasma verzamelt plasma gebruikend EDTA of heparine als antistollingsmiddel. Centrifugeer steekproeven 15 minuten bij 2000-3000 t/min bij 2 - 8°C binnen 30 minuten na inzameling.
 
De urine verzamelt door steriele buis. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten. Wanneer het verzamelen van pleuroperitoneal vloeibare en cerebro-spinale vloeistof, te volgen gelieve de bovengenoemde procedures.
 
De Bovendrijvende substantie van de celcultuur verzamelt door steriele buizen wanneer het onderzoeken afscheidt componenten. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten. Verzamel zorgvuldig supernatants. Wanneer het onderzoeken van de componenten binnen de cel, gebruik PBS (pH 7.2-7.4) om celopschorting aan de celconcentratie van ongeveer 1 million/ml te verdunnen. Beschadig cellen door herhaalde freeze-thaw cycli om de binnencomponenten uit te laten. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten.
 
De weefsels van de weefselspoeling in PBS (pH 7,4) om bovenmatig bloed grondig te verwijderen en vóór homogenisatie te wegen. Hak weefsels fijn en homogeniseer hen in PBS (pH7.4) met een glashomogenisator op ijs. De dooi bij 2-8°C of de vorst bij -20°C. centrifugeert bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten.

 

Cat.No E0257Mo

Standaardkrommewaaier: 1ng/L - 400ng/L

Gevoeligheid: 0.43ng/L

*This het product is slechts voor onderzoekgebruik, niet voor gebruik in diagnoseprocedures. Het is hoogst adviseert om deze instructie volledig v3o3or gebruik te lezen.

Contactgegevens
Shanghai Korain Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)