Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenRunderelisa-Uitrustingen

2.54mg/L gevoeligheid Fetuin een Runderelisa-Uitrustingen voor het Gebruik van het Laboratoriumonderzoek

Van goede kwaliteit Menselijke elisauitrusting voor verkoop
Van goede kwaliteit Menselijke elisauitrusting voor verkoop
Verstrekkend hoogte - probeert de perfecte de naverkoopdienst van kwaliteitsproducten、, en het best om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Tommy

Wij hebben vertrouwen in het werken met u om markt één uit te breiden meer jaar.

—— Lilis

Ik ben online Chatten Nu

2.54mg/L gevoeligheid Fetuin een Runderelisa-Uitrustingen voor het Gebruik van het Laboratoriumonderzoek

China 2.54mg/L gevoeligheid Fetuin een Runderelisa-Uitrustingen voor het Gebruik van het Laboratoriumonderzoek leverancier

Grote Afbeelding :  2.54mg/L gevoeligheid Fetuin een Runderelisa-Uitrustingen voor het Gebruik van het Laboratoriumonderzoek

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: BT Lab
Certificering: CE, ISO9001:2005, MSDS
Modelnummer: Cat.No E2018Bo

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Verpakt met ijspak en storaxschuimpakket
Levertijd: 1-3 werkdagen, bulkorder binnen één week
Betalingscondities: Western union, T/T
Levering vermogen: Op voorraad
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Doelproteïne: Fetuin A Monster: serum, plasma, urine, weefsel, de bovendrijvende substantie van de celcultuur
Uniprot Nr.: P12763 Korting: Beschikbaar
Op maat: Aanvaardbaar Cat.No: E2018Bo

Runderfetuin een ELISA-Uitrusting met Hoge Spesificity en Gevoeligheid 

Cat.No E2018Bo

Standaardkrommewaaier: 5mg/L - 1800mg/L

Gevoeligheid: 2.54mg/L

Grootte: 96 putten

Opslag: Opsla de reagentia bij 2-8°C. Voor de opslag over van 6 maanden verwijs naar de vervaldatum houden het bij -20°C. vermijden herhaalde dooicycli. Als de individuele reagentia worden geopend adviseert men dat de uitrusting binnen 1 maand wordt gebruikt.

* Dit product is slechts voor onderzoekgebruik, niet voor gebruik in diagnoseprocedures. Het is hoogst adviseert om deze instructie volledig v3o3or gebruik te lezen.

 

Bestemming

Deze sandwichuitrusting is voor de nauwkeurige kwantitatieve opsporing van RunderdieFetuin A (ook als fetu-a wordt bekend) in serum, plasma, supernates van de celcultuur, cel lysates, weefselhomogenates.

 

Analyseprincipe

Deze uitrusting is een enzym-Verbonden Immunosorbent Analyse (ELISA). De plaat pre-coated met Runderantilichaam fetu-a. Fetu-wordt het heden in de steekproef toegevoegd en bindt dat aan antilichamen op de putten met een laag worden bedekt. En biotinylated toen Runder een fetu-Antilichaam wordt toegevoegd en bindt aan fetu-a in de steekproef. Dan wordt streptavidin-HRP toegevoegd en bindt aan het antilichaam van Biotinylated fetu-a. Na incubatie wordt losgemaakte streptavidin-HRP gereinigd tijdens een wasstap. De substraatoplossing wordt dan toegevoegd en de kleur ontwikkelt zich in verhouding tot de hoeveelheid Runder fetu-a. De reactie wordt geëindigd door toevoeging van zuurrijke eindeoplossing en de absorbering wordt gemeten bij 450 NM.

 

960mg/L Standaardno.5 120μl originele Norm + de Standaardverdunner van 120μl
480mg/L Standaardno.4 120μl norm Standaardverdunner van No.5 + van 120μl
240mg/L Standaardno.3 120μl norm Standaardverdunner van No.4 + van 120μl
120mg/L Standaardno.2 120μl norm Standaardverdunner van No.3 + van 120μl
60mg/L Standaardno.1 120μl norm Standaardverdunner van No.2 + van 120μl

 

Standaardconcentratie Standaardno.5 Standaardno.4 Standaardno.3 Standaardno.2 Standaardno.1
1920mg/L 960mg/L 480mg/L 240mg/L 120mg/L 60mg/L

 

Wasbuffer Verdunde 20ml van het Concentraat 30x van de Wasbuffer in gedeioniseerd of gedistilleerd water om 500 ml van 1x-Wasbuffer op te brengen. Als de kristallen zich in het concentraat hebben gevormd, heeft de mengeling zacht tot de kristallen volledig opgelost.

 

Analyseprocedure

1. Bereid alle reagentia, standaardoplossingen en steekproeven voor zoals geïnstrueerd. Breng alle reagentia v3o3or gebruik aan kamertemperatuur. De analyse wordt uitgevoerd bij kamertemperatuur.

2. Bepaal het aantal stroken voor de analyse worden vereist die. Neem de stroken in de kaders voor gebruik op. De ongebruikte stroken zouden bij 2-8°C. moeten worden opgeslagen.

3. Voeg 50μl-norm goed aan norm toe. Nota: Voeg goed geen antilichaam aan norm toe omdat de standaardoplossing biotinylated antilichaam bevat.

4. Voeg de steekproef aan steekproef putten van 40μl toe en voeg dan 10μl toe een anti-FETU-antilichaam aan steekproefputten, dan 50μl streptavidin-HRP aan steekproefputten en standaardputten (niet lege controle goed) toevoegt. Mengeling goed. Behandel de plaat met een verzegelaar. Broed 60 minuten bij 37°C. uit.

5. Verwijder de verzegelaar en was de plaat 5 keer met wasbuffer. Doorweek putten met minstens 0,35 ml-wasbuffer 30 seconden aan 1 minuut voor elke was. Voor geautomatiseerde was, zuig alle putten op en was 5 keer met wasbuffer, die putten met wasbuffer te vol doen. Bevlek de plaat op keukenrollen of ander absorberend materiaal.

6. Voeg 50μl-substraatoplossing A goed aan elk toe en voeg 50μl-dan substraatoplossing B goed aan elk toe. Broed plaat uit met een nieuwe verzegelaar 10 minuten bij 37°C die in dark wordt behandeld.

7. Voeg 50μl-Eindeoplossing goed aan elk toe, zal de blauwe kleur onmiddellijk veranderen in geel.

8. Bepaal de optische die dichtheid (OD waarde) van elk goed onmiddellijk gebruikend een microplatelezer aan 450 NM binnen 10 menueten na het toevoegen van de eindeoplossing wordt geplaatst.

 

Verwijzingen

[1] „hetSpecifieke glycoprofiling van n-Verbonden glycopeptides die lidstaten maldi-TOF gebruiken: de de sterke sterkte en glycoform hoeveelheden van correlatiebetweensignal. „Thaysen-Andersen M., Mysling S., Hojrup P.Anal. Chem. 81:3933 3943(2009)

 

 

Contactgegevens
Shanghai Korain Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)