Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productende uitrusting van sandwichelisa

De Sandwichelisa Uitrusting Interleukin 10 ELISA-Uitrusting 96 van het specificiteitkonijn Puttengrootte

Van goede kwaliteit Menselijke elisauitrusting voor verkoop
Van goede kwaliteit Menselijke elisauitrusting voor verkoop
Verstrekkend hoogte - probeert de perfecte de naverkoopdienst van kwaliteitsproducten、, en het best om aan de behoefte van klanten te voldoen. Wij zijn zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Tommy

Wij hebben vertrouwen in het werken met u om markt één uit te breiden meer jaar.

—— Lilis

Ik ben online Chatten Nu

De Sandwichelisa Uitrusting Interleukin 10 ELISA-Uitrusting 96 van het specificiteitkonijn Puttengrootte

China De Sandwichelisa Uitrusting Interleukin 10 ELISA-Uitrusting 96 van het specificiteitkonijn Puttengrootte leverancier

Grote Afbeelding :  De Sandwichelisa Uitrusting Interleukin 10 ELISA-Uitrusting 96 van het specificiteitkonijn Puttengrootte

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: BT Lab
Certificering: CE, ISO9001:2005, MSDS
Modelnummer: Cat.No E0004Rb

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Verpakt met ijspak en storaxschuimpakket
Levertijd: 1-3 werkdagen, bulkorder binnen één week
Betalingscondities: Western union, T/T
Levering vermogen: Op voorraad
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Doelproteïne: Interleukin 10 Monster: serum, plasma, urine, weefsel, de bovendrijvende substantie van de celcultuur
bulkorder: Ja Korting: Beschikbaar
Op maat: Aanvaardbaar Analyseprincipe: Sandwich

Konijn Interleukin 10 ELISA-Uitrusting met Hoge Spesificity en Gevoeligheid 

Cat.No E0004Rb

Standaardkrommewaaier: 5ng/L - 1500ng/L

Gevoeligheid: 2.54ng/L

Grootte: 96 putten

Opslag: Opsla de reagentia bij 2-8°C. Voor de opslag over van 6 maanden verwijs naar de vervaldatum houden het bij -20°C. vermijden herhaalde dooicycli. Als de individuele reagentia worden geopend adviseert men dat de uitrusting binnen 1 maand wordt gebruikt.

* Dit product is slechts voor onderzoekgebruik, niet voor gebruik in diagnoseprocedures. Het is hoogst adviseert om deze instructie volledig v3o3or gebruik te lezen.

 

Bestemming

Deze sandwichuitrusting is voor de nauwkeurige kwantitatieve die opsporing van Konijn Interleukin 10 (ook als IL-10 wordt bekend) in serum, plasma, supernates van de celcultuur, cel lysates, weefselhomogenates.

 

Analyseprincipe

Deze uitrusting is een enzym-Verbonden Immunosorbent Analyse (ELISA). De plaat pre-coated met Konijn IL-10 antilichaam. IL-10 wordt het heden in de steekproef toegevoegd en bindt dat aan antilichamen op de putten met een laag worden bedekt. En biotinylated toen Konijn IL-10 Antilichaam worden toegevoegd en aan IL-10 in de steekproef binden. Dan wordt streptavidin-HRP toegevoegd en bindt aan Biotinylated IL-10 antilichaam. Na incubatie wordt losgemaakte streptavidin-HRP gereinigd tijdens een wasstap. De substraatoplossing wordt dan toegevoegd en de kleur ontwikkelt zich in verhouding tot de hoeveelheid Konijn IL-10. De reactie wordt geëindigd door toevoeging van zuurrijke eindeoplossing en de absorbering wordt gemeten bij 450 NM.

 

Het plasma verzamelt plasma gebruikend EDTA of heparine als antistollingsmiddel. Centrifugeer steekproeven 15 minuten bij 2000-3000 t/min bij 2 - 8°C binnen 30 minuten na inzameling.

 

De urine verzamelt door steriele buis. Centrifugeer bij 2000-3000 t/min ongeveer 20 minuten. Wanneer het verzamelen van pleuroperitoneal vloeibare en cerebro-spinale vloeistof, te volgen gelieve de bovengenoemde procedures.

 

Reagensvoorbereiding

Alle reagentia zouden aan kamertemperatuur v3o3or gebruik moeten worden gebracht.

De norm stelt 120μl van de norm (1600ng/L) met 120μl van standaardverdunner opnieuw samen om een standaard de voorraadoplossing van 800ng/L te produceren. Sta de norm toe om voor 15 mins met zachte agitatie te zitten voorafgaand aan het maken van verdunningen. Bereid dubbele standaardpunten door het standaard1:2 van de voorraadoplossing (800ng/L) met standaardverdunner voor in afleveringen te verdunnen om de oplossingen van 400ng/L te veroorzaken, van 200ng/L, van 100ng/L en 50ng/L-. De standaardverdunner dient als nul norm (0 ng/L). Om het even welke resterende oplossing zou moeten bij -20°C worden bevroren en binnen één maand worden gebruikt. De verdunning van standaard voorgestelde oplossingen is als volgt:

 

800ng/L Standaardno.5 120μl originele Norm + de Standaardverdunner van 120μl
400ng/L Standaardno.4 120μl norm Standaardverdunner van No.5 + van 120μl
200ng/L Standaardno.3 120μl norm Standaardverdunner van No.4 + van 120μl
100ng/L Standaardno.2 120μl norm Standaardverdunner van No.3 + van 120μl
50ng/L Standaardno.1 120μl norm Standaardverdunner van No.2 + van 120μl

 

Standaardconcentratie Standaardno.5 Standaardno.4 Standaardno.3 Standaardno.2 Standaardno.1
1600ng/L 800ng/L 400ng/L 200ng/L 100ng/L 50ng/L

 

Wasbuffer Verdunde 20ml van het Concentraat 30x van de Wasbuffer in gedeioniseerd of gedistilleerd water om 500 ml van 1x-Wasbuffer op te brengen. Als de kristallen zich in het concentraat hebben gevormd, heeft de mengeling zacht tot de kristallen volledig opgelost.

 

Analyseprocedure

1. Bereid alle reagentia, standaardoplossingen en steekproeven voor zoals geïnstrueerd. Breng alle reagentia v3o3or gebruik aan kamertemperatuur. De analyse wordt uitgevoerd bij kamertemperatuur.

2. Bepaal het aantal stroken voor de analyse worden vereist die. Neem de stroken in de kaders voor gebruik op. De ongebruikte stroken zouden bij 2-8°C. moeten worden opgeslagen.

3. Voeg 50μl-norm goed aan norm toe. Nota: Voeg goed geen antilichaam aan norm toe omdat de standaardoplossing biotinylated antilichaam bevat.

4. Voeg de steekproef aan steekproef putten van 40μl toe en voeg dan 10μl anti-IL-10 antilichaam toe aan steekproefputten, dan 50μl streptavidin-HRP aan steekproefputten en standaardputten (niet lege controle goed) toevoegen. Mengeling goed. Behandel de plaat met een verzegelaar. Broed 60 minuten bij 37°C. uit.

5. Verwijder de verzegelaar en was de plaat 5 keer met wasbuffer. Doorweek putten met minstens 0,35 ml-wasbuffer 30 seconden aan 1 minuut voor elke was. Voor geautomatiseerde was, zuig alle putten op en was 5 keer met wasbuffer, die putten met wasbuffer te vol doen. Bevlek de plaat op keukenrollen of ander absorberend materiaal.

6. Voeg 50μl-substraatoplossing A goed aan elk toe en voeg 50μl-dan substraatoplossing B goed aan elk toe. Broed plaat uit met een nieuwe verzegelaar 10 minuten bij 37°C die in dark wordt behandeld.

7. Voeg 50μl-Eindeoplossing goed aan elk toe, zal de blauwe kleur onmiddellijk veranderen in geel.

8. Bepaal de optische die dichtheid (OD waarde) van elk goed onmiddellijk gebruikend een microplatelezer aan 450 NM binnen 10 menueten na het toevoegen van de eindeoplossing wordt geplaatst.

 

 

 

Contactgegevens
Shanghai Korain Biotech Co., Ltd

Contactpersoon: Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)